Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

Soc en Francesc Maldonado professor de Tecnologia d’ESO des de l’any 2002. He estat fortament vinculat en processos d’impuls d’ innovació educativa als centres educatius. He estat coordinador TAC de centre des de l’any 2006 fins l’any 2012, he participat en la implementació de les TAC al centre impartint formació a diversos centres educatius. Actualment col·laboro en la implementació de l’estratègia digital de centre (EDC) i de la formació del professorat en l’obtenció del reconeixement de les competències digitals docents.

Imparteixo el curs Cultura Maker: impressores i disseny 3D a l’ESO.
Un curs emminement pràctic per aplicar directament a l’aula i engrescar a l’alumnat en el disseny 3D i la cultura Maker.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies