Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 22 de Maig del 2024

El departament d’Ensenyament ha emès un breu comunicat en plena tempesta per les acusacions del ministeri d’adoctrinament a les aules catalanes. En el text, la conselleria –intervinguda pel 155– “reitera la confiança en tots els docents del sistema educatiu català i els referma tot el seu suport” davant les queixes fetes públiques pel ministeri d’Educació.

La conselleria també confirma que totes les denúncies per adoctrinament que s’han fet públiques a través dels mitjans es van iniciar al mes d’octubre i que ja s’ha donat resposta a totes. Així, el departament recorda que només dues han sigut judicialitzades i que en cap de les dues s’ha obert un expedient als docents implicats.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies