Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024
Barcelona ha acollit el V Congrés Nacional d’FP en el qual centres educatius, empreses, estudiants i experts analitzaran els reptes de la formació professional. El Congrés, sota el lema ‘Formació professional, som el que fem’, organitzat per l’Associació de Centres de Formació Professional (FP Empresa) i patrocinat per Bankia, comptarà amb la presència de 250 professionals.
El Congrés, que se celebra anualment amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat de la formació professional a Espanya, reuneix a la Ciutat Comtal a professionals de diferents comunitats autònomes, tant de centres públics com privats, per debatre i reflexionar sobre les noves competències professionals i els valors 4.0.
La inauguració de l’acte ha estat presidida pel subdirector general de Programes, Formació i Innovació del Departament d’Ensenyament, Estanislau Vidal-Folch; el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Gerardo Pisarello Prados; la directora de la Fundació Bankia per la Formació Dual, Mercedes Chacón; el president de l’Associació de Centres de FPempresa, Luis García Domínguez; i el subdirector general d’Orientació, Formació Professional i FP Dual del MECD, Juan José Escobar Sanz.
Llegiu-ne més aquí
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies