Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 13 de Abril del 2024
El Departament d’Ensenyament i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han signat un acord de col·laboració per afegir una categoria específica de creació de contes audiovisuals il·lustrats al certamen dels IV Jocs Florals Escolars de Catalunya. A partir dels materials del concurs, la CCMA crearà un o més capítols del programa Una mà de contes, que seran emesos pel canal Super3.
L’acord s’ha portat a terme a partir de l’experiència pilot de l’any passat, on el programa de TV3 va produir el conte audiovisual il·lustrat del guanyador. Aquest, anomenat En Bao i els seus amics, va ser creat pels alumnes de l’Escola Pere Vila de Barcelona i amb el guió adaptat per Anna Manso.
Llegiu-ne més fent clic aquí.
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies