Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

La filtració de tots els casos que el ministeri d’Educació està investigant per suposat adoctrinament és una línia vermella que el professorat no està disposat a tolerar. Fins ara els sindicats havien criticat amb contundència les acusacions i els atacs de l’Estat a l’escola catalana, però amb la publicació del nom dels centres sospitosos han dit prou i han decidit combatre amb mobilitzacions el que consideren una “purga política” a l’escola. El sindicat majoritari entre els mestres, USTEC-STEs, va emetre ahir un comunicat en què avisava que “s’oposarà amb totes les forces” a les acusacions d’adoctrinament i en què anima els docents a reunir-se en assemblees per debatre fins a quin punt estan disposats a portar el pols amb l’Estat per defensar el model d’escola catalana.

“No podem permetre una purga del professorat per motius polítics. Ens hi va la feina i l’educació del país”, afirma el text, en el qual s’acusa l’Estat de difondre acusacions que “no tenen fonament” i són “deformacions de la realitat”. “És un atac deliberat a l’escola catalana amb clara finalitat política”, afirma la USTEC-STEs. Per això avisen els docents perquè estiguin “atents a les mobilitzacions que es convocaran els pròxims dies” i que s’intentarà que siguin “com més unitàries millor”.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies