Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024
El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha volgut agrair avui als treballadors del departament la tasca que han dut a terme els darrers mesos, marcats per l’aplicació de l’article 155. Així els ho ha expressat aquest matí durant el recorregut per les diferents unitats del Departament d’Ensenyament.
El Conseller Bargalló ha reconegut que “som conscients que els darrers mesos han estat mesos d’incertesa, d’una situació difícil i complicada”. Per aquest motiu, ha expressat als servidors públics l’agraïment per la feina feta i per la feina que faran d’ara en endavant.
En el mateix sentit, ha afegit que “el departament ha continuat treballant com sempre o com quasi sempre malgrat el que ha passat, gràcies a la feina dels treballadors. Les escoles i instituts funcionen bé per la tasca dels professionals”.
Finalment, ha agraït a l’equip directiu actual “la seva absoluta disposició per fer un traspàs exemplar”.
Llegiu-ne més aquí
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies