Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024

Els sis sindicats de l’àmbit de l’educació (USTEC, CCOO, UGT, CGT, USOC i ASPEPC-SPS) convoquen la tarda del dimecres 23 de maig concentracions davant les Subdelegacions de Govern de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida i front els Reials Col·legis de Tortosa per denunciar “la campanya de criminalització i les acusacions d’adoctrinament cap el professorat”, tal com expliquen des de l’USTEC-STEs. Així, sota el lema “Deixeu l’educació en pau, volem educar en llibertat”, els sindicats representatius dels i les treballadores de l’Ensenyament es trobaran per “manifestar el rebuig a les incriminacions i posar en valor la bona tasca dels professionals del sistema educatiu”.

El passat desembre es van donar diversos casos de denuncies a professors per adoctrinament i incitació a l’odi pels fets ocorreguts durant l’1 d’Octubre, com són els 8 mestres de la Seu d’Urgell o els 13 docents de l’institut El Palau, de Sant Andreu de la Barca. Aquests casos, que han comptat amb el suport constant de part de la societat civil i de diversos col·lectius de mestres, posen l’escola en el joc de les “estratègies polítiques, siguin les que siguin”, segons denuncia CCOO, sindicat que també demana que no s’usi políticament el paper de l’educació, així com la feina dels seus treballadors i treballadores.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies