Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

24 de novembre de 2016

Coaching per docents

Disseny d’un mapa de les nostres competències

Ponent: Yolanda Gil Torres

Horari: de 18:00 a 19:30 (1 hora de presentació + mitja de debat)
Gratuït
Lloc: Aula de Formació CEE Pont del Drago
Carrer Gran de la Sagrera 179, Barcelona
Metro 11 de setembre L9 i L10
La Sagrera i Fabra i Puig L1,
Renfe Sant Andreu Arenal i Sant Andreu Comptal

Cal inscripció prèvia a: http://acte.cat/conferencies

El coaching ofereix un espai de reflexió i d’aprenentatge que estimula l’autoconeixement i el descobriment de les nostres potencialitats i àrees de millora com a docents.

Al mateix temps, el coaching proporciona tècniques, estratègies i aprenentatges que facilitin a tots els nens i les nenes el desenvolupament de l’autonomia personal, la interdependència personal, la participació de l’alumnat en el seu propi procés d’aprenentatge, el meta-aprenentatge a l’hora d’expressar i avaluar el que s’ha après, la competència d’aprendre a aprendre amb la ment oberta, la curiositat i la creativitat en l’aprenentatge.

Aquest taller és fonamentalment pràctic i participatiu. Explorarem una eina del coaching coneguda com La roda de competències, que ens permetrà dissenyar un mapa de les nostres competències com a docents.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies