Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 12 de Abril del 2024

 

Hola! Soc la Clara Bonnín i porto vint i cinc anys treballant en el món educatiu. Sempre m’ha agradat acompanyar a les persones en els seus processos educatius, formatius i de millora personal. Tinc experiència com a educadora i formadora d’educadors en l’àmbit de l’educació no formal i formal. He estat formadora de monitors/es i directors/es de lleure especialitzada en dinàmiques de grup i Psicologia Humanista, així com professora del Curs de formació de professorat Interí de l’ICE (UB) per a docents de Catalunya.

Actualment exerceixo de professora d’ensenyament secundari, en l’especialitat de Filosofia. Fa uns anys, vaig format part, com a cap d’estudis de convivència, d’un projecte de reforma total del centre educatiu … va ser un projecte apassionant i engrescador!

Una formació que m’ha ajudat molt a portar a terme amb consciència la meva tasca docent, ha estat la formació en teràpia Gestalt  i la participació en el programa SAT per a educadors (Psicologia dels Eneatips. Mòduls 1, 2 i 3). Actualment, he creat i lidero un club de lectura de creixement personal cooperatiu… i aquest club, m’ha inspirat a l’hora de portar a terme nous cursos i xerrades amb els quals continuar evolucionant tan personalment com professionalment.

Repensar-nos per educar i gaudir de la nostra professió: Autoreflexió sobre la tasca docent.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies