Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024

3a Jornada d’intercanvi d’experiències FEM L’ESCOLA PLURILINGÜE

6 de maig de 9 a 14h

Inscripció gratuïta (fins al 3 de maig)

Lloc: Escola Marta Mata. Barberà del Vallès

La Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, us convida a assistir a la 3a Jornada d’Intercanvi d’Experiències Termòmetre Lingüístic- Marc d’Ensenyament de Llengües Vives.

La jornada està dissenyada en dos blocs de presentacions d’experiències simultànies a càrrec d’escoles de diverses procedències i característiques, totes elles vinculades al programa TL-MELvives.

El primer bloc estarà destinat a la presentació d’experiències relacionades amb l’oralitat i l’us del llenguatge a l’escola.
El segon bloc estarà destinat a la presentació d’experiències relacionades amb l’ensenyament de llengües amb plantejament plurilingüe.
Entre un i altre bloc, podrem gaudir d’una exel·lent conferència sobre el perfil de mestre plurilingüe a càrrec de la Dra. Rita Peix, professora de la Universitat de Montpeller.

Més informació i inscripcions des del següent enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies