Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024

.

  • Ponent de l’activitat: Joan Roa 
  • Dia i hora de l’activitat: Dijous, 19 de maig de 2022, a les 18:30h.
  • Plataforma:  Zoom d’Acte.

  Inscripció prèvia i gratuïta
https://ja.cat/acte-2122

El dol per la mort és una experiència dolorosa que sovint volem  evitar als nois i noies.  Els nostres prejudicis respecte de la mort i la por al patiment podem producir  poden dificultar afrontar la mort com un esdeveniment vital natural.

El dol és un procés natural d’adaptació a una pèrdua, al trencament d’un vincle. Els nois i noies  poden viure processos de dol per diferents  situacions com la mort d’un familiar o un amic, pero també per la separació dels pares, un canvi d’escola, el trencament d’una amistat, etc.

En aquesta xerrada parlarem de la mort i el dol per poder desmontar els mites que existeixen al voltant del dol en la infancia. Veurem com  podem acompanyar el dol dels joves i les seves famílies. des dels centres educatius.

Especialment farem èmfasi en com fer pedagogia de la finitud, les característiques específiques dels dols per morts traumàtiques i les seves implicacions per poder conèixer, com acompanyar millor en aquests casos i esl recursos que podem trovar a la xarxa

Hi haurà una primera part teòrica, una segona part pràctica i per a acabar un torn final de preguntes.

Per tant, serà una xerrada on hi haurà interacció.

 

  Cal inscripció prèvia!

https://ja.cat/acte-2122

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies