Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Sóc de Barcelona hi visc i treballo, concretament a l’Escola Vedruna Àngels, situada al cor de la Ciutat, en ple districte de Ciutat Vella, el conegut Raval.

Des de fa 18 anys procuro que els meus alumnes aprenguin matemàtiques, física i química a secundària, i procuro fer servir el més possible eines informàtiques per la meva tasca diària tant per preparar els materials com per a que en facin ús els alumnes.

He impartit classes de tecnologia, i fins i tot ,vam engegar una ràdio per internet en una assignatura optativa a 1r d’ESO.

Com que cada cop tenim més terminals mòbils a les escoles, i això ha permès fer un taller amb alumnes de 4t d’ESO per a la creació de les seves pròpies aplicacions per Android.

Aquestes aplicacions sempre encarades a l’àmbit educatiu ens ha permès presentar-nos al Mobile Schools arribant a ser finalistes i realitzar amb el suport de l’equip de mestres d’infantil, donat que no hi ha al Play Store aplicacions per a treballar la lecto-escriptura en català.

A l’Escola d’Estiu d’enguany impartiré Creació d’APPs per tablets i / mòbil Android

Amb la idea de transmetre l’aprenentatge de les matemàtiques d’una forma més integral, participativa i un pèl lúdica, he organitzat diversos escape-rooms a l’aula i break outs, dins d’una metodologia de l’us del joc i de les seves estratègies dins de l’aula ordinària.

Els resultats positius  assolits amb aquesta experiència  ha portat que aquesta escola d’estiu també imparteixi el curs Scape Mat- Gamifica les matemàtiques

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies