Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024

Coordina Yolanda Gil Torres

Els docents no parem d’assolir nous reptes. No ens limitem només a la transmissió de coneixements, també esdevenint  una peça important en el creixement, acompanyant a cada alumne amb la seva motxilla. Cada cop ens calen més habilitats i recursos per  gestionar  l’aula.

La falta de temps, la desmotivació, els comportaments disruptius d’algun alumnat,  la massificació de les aules ,  ens porta en determinats moments a sentir que no podem donar resposta i pot generar  desesperació i desmotivació.

Amb aquesta xarxa volem construir un espai segur per intercanviar opinions, experiències i reflexions sobre el rol que tenim com a docents, compartir recursos i aprendre eines per gestionar l’aula per tal de continuar gaudint de  la nostra feina.

Inicialment hem planificat dues trobades virtuals els dimarts   22 novembre, 13 de desembre  18 a 20H.

Més endavant podem valorar la continuïtat, de gener a maig, i la possibilitat d’optar a un certificat de 30 h de formació reconeguda pel Departament d’Educació.

  Inscripció 

https://ja.cat/acte2223

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies