Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 24 de Juliol del 2024

Dia Dijous 21 d’octubre 2021,  a les 18h.

Cal Inscripció prèvia gratuïta

La societat ha canviat i els ordinadors hi són per tot arreu. L’escola va al darrere i s’està transformant amb la incorporació de la tecnologia.

Què trobarem de nou? Què hi ha de bo? Què hem de mantenir? Què hem de canviar? Com ens afectaran el BigData, l’IoT, l’EdTech i els algoritmes educatius?

Venim d’una tradició pedagògica amb les seves llums i amb les seves penombres però desenvolupada en una societat diferent.

El confinament de la Covid ha estat un laboratori on hem experimentat què podem fer i fins on podem arribar amb la tecnologia.

No ens podem instal·lar en la conformitat, però la incorporació de la tecnologia  tampoc suposa una millora educativa per sí mateixa.

En una conversa relaxada, en Sebastià Capella i en Joaquim Fonoll miraran de posar-hi seny. Ens agradaria escoltar la teva opinió.

T’esperem el 21 d’octubre a les 18 h!!

 

  Cal inscripció prèvia!

https://ja.cat/acte-2122

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies