Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

El meu nom és Tania Rivero, em vaig graduar en Psicologia i vaig cursar el Màster universitari de formació del professorat en orientació. 

Treballo com a formadora d’un Centre de formació privat de Mataró i realizo també els cursos que ens demanen pel Servei d’ocupació de Mataró, SOM. Alhora, col·laboro amb un centre de formació de Barcelona, on 3 vegades a l’any, realitzo algun curs virtual. A banda d’això, sóc professora de ball unes hores a la setmana.

Des de l’estiu passat sóc membre d’ ACTE, i, actualment, participo en les Activitats de formació que s’hi ofereixen des de l’Àmbit Virtual de l’Escola d’Estiu, imparteixo els cursos següents:

  • Mindfullnes i el nostre benestar emocional
  • Orientació. Cerca de feina
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies