Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024
docents Jose Vidal Calzada -Tutor i coordinador de cultura digital- Escola Ramón y Cajal
DATA" Data: 23 de gener del 2024
HORA Hora: 17:30
LLOC Lloc Presencial: Associació de Mestres Alexandre Galí  Cisterna, 39, baixos dreta, Terrassa
LLOC Lloc Online: Meet
cretificat  Asistir a aquest activitat online pot acreditar un certificat de formació reconeguda pel Departament d’Educació

Dins el blog de Tardes temàtiques que organitza  l’Associació de Mestres Alexendra Gali de Terrassa el del  proper dimarts 23 de gener el dedicaran a la robòtica i al pesament computacional.
El taller de robòtica està estructurat en diverses fases, on s’empraran els recursos tecnològics Lego Spike Prime, Probot i Blue Bot, juntament amb CodyBoby.
La primera part del taller es dedicarà a una explicació detallada sobre elfuncionament de cadascun d’aquests materials, proporcionant als participantsuna comprensió de les seves capacitats i aplicacions.
En la segona part del taller, es duran a terme quatre racons temàtics, cadascuncentrat en un material específic:

🔍 Racó 1 – Explorant amb Blue Bot:Adaptació del joc Cody Roby amb Blue Bot per noves exploracions i reptes emocionants.

🏎️ Racó 2 – Desafiament Lego Spike Prime:Programació de rutes, evitant col·lisions i seguint línies amb el vehicle Lego Spike Prime.

📏 Racó 3 – Mesurador digital amb Lego Spike Prime:Provar i dissenyar seqüències d’activitats amb aquest ingenios dispositiu.

🔧 Racó 4 – Creant formes amb Probot:Creació de figures geomètriques específiques: quadrat, triangle i graf amb el Probot.

Aquest taller està dissenyat per fomentar les habilitats de programació, resolució de problemes, experimentació i creativitat en un entorn interactiu i participatiu.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies