Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Sigrid FadriqueMoguda per les meves inquietuds relacionades amb el “conèixer-me a mi mateixa”, als 18 anys vaig començar a introduir-me i a formar-me en Psicologia Clínica i en Intel·ligència Emocional (UOC) i posteriorment, en l’apassionant món de la Teràpia Gestalt i la Teràpia Sistèmica.

Més enllà, en el que a àmbit terapèutic i escolar es refereix, la vida sempre m’ha portat a treballar amb nens/es i adolescents, una font d’inspiració i aprenentatge personal i professional per a mi. De manera que vaig decidir especialitzar-me de la mà de Violett Oaklander, a través de la seva metodologia Gestalt Play (Gestalt aplicada a nens i adolescents) i de la Loretta Cornejo, una referent en el món de la teràpia Infantojuvenil. Tot això sumat a la fantàstica experiència de la maternitat en la qual estic immersa des de fa més de 5 anys i de la que em segueixo nodrint cada dia gràcies al meu marit, el seu fill i les nostres precioses filles. És doncs, al fil de tota aquesta experiència, que fa uns anys vaig decidir iniciar elprojecte “La Gestalt com a eina psicopedagògica” el qual té com a objectiu introduir a les aules el treball i la consciència emocional, així com la resolució de conflictes mitjançant eines que promouen l’assertivitat. Són ja unes quantes escoles amb les que he tingut la gra sort de poder treballar i formar tan a nivell presencial com virtual; d’ell@s m’enduc aprenentatge, experiència, agraïment i GRANS persones.

Actualment, exerceixo com a Psicòloga i Terapeuta Gestalt i Formadora. Tinc un Centre a Pineda de Mar on passo consulta a nivell individual tant a adults com a nens i/o adolescents de forma presencial i online. Tot i que si haig de ser 100% sincera, el que més m’agrada és treballar amb adolescents: Escoltar-los, aprendre de/amb ell@s, acompanyar-l@s i veure com viuen aquesta etapa tan bonica i plena de canvis…!

Des de la meva experiència personal i professional crec que tenir una figura que t’acompanyi i et faci de mirall, sempre és un mitjà per a aprendre, acceptar i anar integrant tot allò que ens porta la vida. És per això, que espero que gaudeixis moltíssim dels Cursos que t’ofereixo a través d’ACTE on tú, els teus recursos i el teu potencial seran els protagonistes i la porta d’entrada cap al món emocional dels teus alumn@s!

Som-hi?!

Si em vols conèixer una mica més et convido a visitar la meva pàgina web: www.sigridfadrique.com

AQUESTS SÓN ELS CURSOS QUE T’OFEREIXO:

  • Adolescència del S.XXI: Treballem emocions, conflictes i bullying dins l’aula
  • El Conflicte com a aprenentatge constructiu (co-tutoria la Mireia Roca)
  • Eines i recursos per treballar i integrar l’educació emocional dins l’aula (co-tutoria la Mireia Roca)

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies