Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024
docents Bernat Llopis
DATA" Data: 7 de maig del 2024
HORA Hora: 17 h
LLOC Lloc: En línia

💻Presentació: Properament aquí

 

 

 

La robòtica no només representa un repte tecnològic, sinó també una oportunitat única per millorar la qualitat de vida de les persones. A través d’un enfocament interdisciplinari i una comprensió directa dels problemes, es poden crear sinergies a l’aula que conviden els alumnes a desenvolupar solucions reals,tant des d’una perspectiva econòmica com social i de  sostenibilitat.

Aquesta proposta educativa promou activament l’aprenentatge de la programació i la implementació robòtica a través de dinàmiques participatives, col·laboratives i integradores. Les activitats es basen en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), seguint el format d’aprenentatge “learning by doing” (aprendre fent), que posa èmfasi en l’experiència pràctica i l’aprenentatge actiu.

Durant la xerrada, es presentaran diversos exemples de projectes  realitzats al taller de robòtica que aborden temes relacionats amb els ODS, com ara la millora de la salut, l’educació de qualitat i l’acció climàtica. Aquests exemples serveixen com a inspiració i guia per als participants, mostrant-los com la robòtica pot tenir un impacte positiu en la societat i el medi ambient, i com poden integrar aquest tipus d’activitats al seu propi entorn educatiu.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies