Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024

El passat 8 de maig vàrem fer un curs sobre realitat virtual a l’Anoia que tindrà una segona part pràctica al Santuarí de Sant Martí el proper 1 de juliol.

Sant Martí és un santuari ubicat a la serra de la Brufaganya on segons la tradició va haver-hi una intensa vida eremítica. El santuari està lligat a la font d’aigua miraculosa que va fer brolla el Sant i  durant segles, poblacions com Barcelona, Tarragona, Lleida, Cervera o Igualada han anat a buscar l’aigua per respartir-la entre els malalts de viles i ciutats.

Durant l’any a Sant Magí s’hi fa l’aplec, les nits musicals de l’estiu, la festa de l’aigua  i altres moltes activitats

Els amics de Sant Magí, en col·laboració amb el centre de Recursos, els docents dels centres escolars volen crear una rutes d’exploració geolicalitzades que millorin el coneixement del context natural, històric i tradicional incloent rutes en realitat virtual.

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies