Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

Creem una televisió educativa a l’aula

, , , , ,

És un curs 100% virtual i de manera asíncrona, les classes no seran en directe sinó que quedaran penjades a YouTube de manera exclusiva per a vosaltres i les podreu consultar quan vulgueu i tantes vegades com necessiteu. Els mitjans de comunicació seran els vídeos i materials de consulta penjats a la plataforma de Google Classroom.

Descripció del curs

Si estàs interessada a saber com gestionar un canal de YouTube i saber dels seus beneficis en l’entorn educatiu, aquest és el teu curs. Aprendràs a gestionar la plataforma de YouTube, l’OBS (l’eina més utilitzada en l’edició de streaming) i com fer el teu contingut atractiu visualment amb les eines d’edició de Canva, a més, tractarem com podem treballar l’streaming dins de l’aula.

A través de la nostra aula de Google Classroom podràs treballar amb flexibilitat i adaptar el teu estiu a aquest curs. Les activitats i debats estan dins d’aquesta plataforma i, a més, dins de YouTube trobaràs gran part de la matèria pràctica i teòrica de manera exclusiva.

En completar aquest curs, sabràs gestionar el teu propi canal de YouTube, sent aquest un canal atractiu tant visualment com de contingut propi per compartir amb altres docents o per treballar amb l’alumnat a classe. Les plataformes de streaming estan en ple auge, aprofita aquest moment i connecta amb el teu públic i amb l’alumnat amb aquest recurs tan motivador per a ells. Et pots inscriure a aquest curs des de ara mateix. T’hi espero!

Persones destinatàries

Docents d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Cicles formatius que tinguin interès a saber gestionar la plataforma YouTube i el món de l’streaming on i off line.

Objectius

  • Crear i gestionar un canal educatiu atractiu a Youtube
  • Conèixer i aplicar les funcions bàsiques del programa OBS Studio.
  • Editar contingut (vídeo, música i imatges) amb Canva pel nostre canal.

Metodologia

100% online i asíncrona

Avaluació

  • Participació activa en els debats
  • Activitats pràctiques
  • L’alumnat haurà de realitzar totes les tasques de manera satisfactòria.

Inscripció

Skills

Posted on

15 maig, 2022

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies