Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

Coneixement del medi, una eina essencial per connectar amb la realitat

, , ,
Coneixemnet del medi

Docents Salvador Torné Baró
Curs presencial a  Centre Cívic Nord – Igualada
Dies 1,2,3, 4 i 5 de juliol a les  15:00h a 17:00h
Curs en col·laboració amb el Grup de Mestres de l’Anoia

Donar sentit a l’aprenentatge a partir de l’experiència concreta, tangible i vinculada a la realitat immediata de l’alumnat és essencial per adquirir coneixement real, per dotar sentit i motivació les dinàmiques d’aula alhora que per valorar l’entorn immediat que els rodeja.

Aquest curs cerca donar a conèixer als docents recursos propers i interessants, vinculats a l’àrea de coneixement del medi, que puguin ser utilitzats amb el nostre alumnat.

Visitarem diferents espais d’interès per les matèries de Coneixement del Medi Natural i Social de la nostra comarca i comarques veïnes, la seu central de Creu Roja Catalunya, el teatre Nu de Sant Martí de Tous;  Parc motor de Castellolí; Farem un recorregut geològic per un indret de la comarca i visitarem un centre vinícola de la comarca de l’Anoia.
El Salvador Torné Baró és un docent rodejat d’experiències amb la natura, molt proper i amb molt d’interès per la matèria de Coneixement del Medi Natural i Social de l’Anoia que, amb empremta i experiència ens portarà a conèixer les riqueses de la nostra comarca, l’Anoia.

 

Inscripció

Skills

Posted on

17 maig, 2022

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies