Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Cursos que imparteixo:

Diplomada en Turisme per la Universitat Oberta de Catalunya, ja fa uns anys que faig camí als Enginyers Industrials de Catalunya com a responsable de les comissions socials i culturals.

Formadora de formadors i apassionada de l’àmbit educatiu, penso que és ara un gran moment perquè el sector de l’educació aconsegueixi un dels grans desafiaments, pel que fa als sistemes digitals i a la utilització d’aquests.

Amb la il.lusió de compartir coneixements i experiències acompanyant a professionals de la docència a l’Escola d’Estiu d’Acte, seguim endavant per aconseguir els reptes educatius que ens marquen aquests temps.

Ara ja sabem que les situacions difícils les podem TRANSFORMAR en bones oportunitats i fortaleses per aprendre i per ensenyar!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies