Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 24 de Juliol del 2024

MontseHola, sóc la Montse i em presento: Visc a Barcelona on vaig estudiar Magisteri i també llicenciar-me en Història de l’Art. La Història del Cine i els valors expressius de les imatges van ser la meva matèria de tesi i des de sempre tema del meu gust.

La irrupció de la virtualitat ens ha modificat els hàbits i ens hi anem adaptant, però com que l’art m’agrada, sempre preparo cursos amb un lligam visual, que doni un to de comunicació amable amb la eina que estàs fent. Així doncs sols cal tenir ganes i il·lusió per a ser-hi. Finalment, dir que imparteixo un curs imprescindible per a  practicar amb eines audiovisuals col·laboratives de manera que el alumnes facin i presentin els seus treballs de viva veu i buscant la millor manera d’exposar en directe la exxplicacions pertinents.
Per tant, si vols complementar les classes amb recursos actuals, vius i dinàmics, no dubtis, apunta’t a:

Com fer podcasts i vídeos interactius a l’aula i aprendrem a:

  • Fer exposicions orals, de forma fluïda, aprenent a modular el to sabent comunicar les idees prèvies. És a dir, una pràctica comunicativa que pot servir per a escoltar-se, repetir i millorar tantes vegades com calgui.
  • Presentant les tasques amb vídeos interactius serà molt més àci motivar l’alumne per a fer presentacions.

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies