Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Monica MolesEl meu nom és Mònica Moles, soc de Barcelona i hi he viscut sempre, m’agrada aquesta ciutat  mediterrània i cosmopolita, tot i que disfruto molt també viatjant i en contacte amb la natura.

Soc Economista, Coach i instructora de Mindfulness i meditació des del 2012.

Vaig conèixer la pràctica del mindfulness per casualitat. Vaig anar a una conferència sobre pensament positiu i em va impactar adonar-me de tantes coses que fem de manera automàtica sense ser gaire conscients.

Sovint el nostre cos està a un lloc i la nostra ment constantment salta de pensament en pensament. Viatja ràpidament al passat i al futur, i s’encalla en preocupacions de temes no resolts, en records que ens estressen, en situacions futures que ens angoixen..

El mindfulness ens fa adonar del que fem i ens entrena a calmar la nostra ment, a relaxar les tensions del nostre cos i saber gestionar les nostres emocions.

Quan la nostra ment està calmada, tenim claretat mental, veiem en perspectiva, ens tornem més creatius, motivats i intuitius; i sabem com donar resposta a les situacions més desafiants.

Es per això que voldria compartir la meva experiència perquè qui ho desitgi pugui també aconseguir els beneficis de estar present, viure en el “aquí i ara” (atenció, concentració, productivitat i eficiència, gestió intel.ligent de l’estrés, del temps i de les emocions, millor comunicació i escolta, entre d’altres).

Professionalment treballo per afavorir el benestar físic, mental i emocional de les persones, generant espais de treball saludables i feliços.

Per a més informació, podeu visitar la meva pàgina web: www.zentrumcoaching.com

Aquest any t’ofereixo la següent proposta Activitats i Jocs de Mindfulness per nens i adolescents  Estic encantada de compartir els meus coneixements i experiència per a que el món sigui un lloc millor per tots.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies