Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

Sóc la Mireia Valdés vaig estudiar magisteri i anys més tard, psicopedagoga i el Postgrau en Lideratge i Direcció de Centres Educatius Públics. Fa anys que estic en equips directius i actualment sóc directora d’una escola d’infantil i primària.

La meva voluntat per millorar la tasca docents, em va portar fa més 7 anys a ser formadora de formadors, primer de manera online i posteriorment presencial. A més, al cap de poc temps una cosa va portar l’altra i vaig començar a fer assessoraments a claustres i a equips directius.

Actualment em dedico professsionalment a fer formacions a centres, mentories a equips directius i tinc la sort de poder treballar en equips docents de tot Catalunya i Andorra. També elaboro cursos de formació continuada per a Universitats a Catalunya i al Perú.

A part, desenvolupo i coordino Projectes Educatius d’Impacte Social a Llatinoamèrica, amb la col·laboració d’agents locals en diferents països. Formo part de la Junta Directiva de l’ONG MIA amb la qual també desenvolupo aquests projectes i d’altres de caire social.

Una enamorada de la vida i del meu propi procés personal i professional! Espero coneixe’t en els meus cursos amb Acte!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies