Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024

La meva professió és la meva afició, llegir, explorar i sobretot reflexionar sobre pedagogia, és el que omple el meu temps lliure. Sóc inquieta i m’agrada investigar noves maneres i nous materials per a l’educació de l’etapa infantil. Tot i que sóc mestra de primària, i després d’uns quants anys en la docència, m’he decantat per la primera etapa d’Educació Infantil, on les petites coses esdevenen grans esdeveniments.

Nascuda a Barcelona, actualment visc a Sant Pol de Mar i treballo a l’Escola Bressol El Pit Roig de Sant Pere de Vilamajor. Col·laboro amb associacions de mestres del Maresme i de Barcelona i des de l’any 2001 compagino l’atenció directa dins de l’escola i la formació continuada de mestres. Això m’ha permès poder investigar i especialitzar-me en l’aprenentatge a través del joc, en l’aprenentatge de les ciències i la introducció de l’art a les primeres edats.

L’escola d’estiu és un dels moments més esperats de l’any, ja que és un moment per a aprendre, reflexionar i créixer d’una forma relaxada i sense presses. Durant el meu recorregut a Acte, he compartit amb un munt de mestres el curs de:

L’infant com a protagonista dels seus aprenentatges
Les ciències, una manera d’aprendre
Recursos i materials a l’educació Infantil
Recursos i materials per a experimentar.

Aquest any oferiré dues noves propostes:

L’Aprenentatge significatiu)
Aprendre de la quotidianitat.

Fruit de l’evolució d’aquests anys, amb moltes ganes de seguir creixent amb tots i totes vosaltres.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies