Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 22 de Maig del 2024
docents Nerea Montaño i Tània Rivero
DATA" Data: 21 de novembre del 2023
HORA Hora: 18:00-18:45h
LLOC Lloc: Online
La comprensió lectora és una habilitat clau per al desenvolupament intel·lectual. La treballarem a través de tècniques i  d’estratègies específiques per accedir de manera efectiva a la informació  que hi ha en el text i interpretar la intenció de l’autor.
A través de la pràctica del mindfulness, aprenem a estar plenament presents en cada moment, incloent-hi la lectura. També, a mantenir la calma i la claredat mentals, i això ens ajuda a la comprensió lectora. En lloc de simplement llegir les paraules, aprenem a connectar amb el text a un nivell més profund. Aquesta connexió ens permet comprendre el significat subtextual i captar les nueses que podrien passar desapercebudes.
En aquesta sessió:
  • Presentarem tècniques i estratègies per treballar la comprensió lectora
  • Explicarem exercicis de mindfulness per mantenir la calma i la claredat mental per centra-nos en el moment
  • Trobareu suport en la preparació del Examen del Nivell C de català
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies