Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Ponent  Sebastià Capella
Dia 30 de maig 2022  a les 17:30h
Lloc  CRP del Baix Penedès – El Vendrell

  Inscripció prèvia i gratuïta
https://ja.cat/matesmani

Una de les dificultats de l’ensenyament de les Matemàtiques continua essent la poca motivació d’una part de l’alumnat.
Per això, quan fem servir materials manipulables, divertits i engrescadors, aconseguim millors resultats d’aprenentatge.

Els jocs són materials manipulables, que desperten l’interès de l’alumnat.  Jugar implica: pensar; raonar; plantejar-se problemes; planificar i desenvolupar estratègies de resolució; verificar la validesa del resultat i refer, si cal, l’estratègia utilitzada.

Els jocs són un bon recurs per l’assoliment de la competència matemàtica, però també per l’assoliment de totes les altres competències.

Les caixes d’aprenentatge poden ser una forma de proposar  diferents aprenentatges matemàtics , mitjançant materials manipulables,

En aquest taller, veurem d’una manera participativa, alguns materials i uns quants jocs…, per treballar les matemàtiques. Així com alguns exemples de caixes d’aprenentatge!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies