Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

Maria GinardPolitòloga amb un màster de gènere i polítiques públiques. especialitzada  en la formació i acompanyament a organitzacions i entitats en la perspectiva de gènere. Especialment sensibilitzada en la prevenció de les violències masclistes i LGTBI-fòbiques i en la incorporació de la mirada feminista en els espais, institucions i organitzacions.

Froma part de L’equip de l’Esberla. La seva escola principal escola ha sigut l’activisme feminista, com espai d’aprenentatge i suport, en el que ha crescut i reflexionat. Durant els últims anys ha treballat en la transversalització de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques a través de la meva figura com a tècnica en un Ajuntament Local.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies