Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

Em dic Joan i soc mestre de primària i de secundària (Geografia i Història) però fa 12 anys que estic a les escoles de primària on he sigut coordinador digital durant 8 anys i membre del

Consell escolar, demostrant la meva participació activa en els projectes en els quals m’hi sento a gust. M’agrada que l’alumnat valori l’esforç que requereix assolir els objectius marcats per a cadascú i combinar l’aprenentatge de coneixements amb l’assoliment de les competències, no deixant de banda ni una cosa ni l’altra.

A les xarxes socials estic força actiu com a elmestrelliureitropical. Vaig començar a Instagram editant materials manipulatius per primària de llengua, matemàtiques i medi natural i social. Actualment, he deixat de banda aquest aspecte i estic centrat en el meu projecte a YouTube, on penjo en aquest canal contingut relacionat amb el món educatiu (entrevistes, reaccions i vídeos creats per mi on explico notícies i curiositats educatives).

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies