Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024

HelenaVaig néixer fa 49 anys a Barcelona però sempre he viscut a cavall entre Girona i altres ciutats. Sóc fotògrafa de professió però veient avançant les noves tecnologies i internet, vaig anar reciclant-me, ja que la curiositat i la feina em van fer experimentar altres formes de comunicar. I una d’aquestes formes ha estat la formació, enfocada a l’alfabetització digital de col·lectius en risc d’exclusió i amb tallers, on explico conceptes digitals i no tan digitals, de manera creativa i integradora.

Fa més de 15 anys que treballo amb els audiovisuals en format digital i mòbil a més de fer de les xarxes socials unes de les meves eines de treball. Compartir el coneixement per a mi és important i enriquidor, per això vaig començar a muntar tallers, xerrades i seminaris sobre les coses bones i útils que tenen les xarxes socials i la fotografia mòbil, per fer-los servir com eines per a aprendre valors i afavorir la convivència. Una bona mostra són els cursos que he preparat per a aquest any:

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies