Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

Hola, soc el Fran Garcia Bertó, un apassionat professor de música tant a ESO com a batxillerat. La música des de ben petit, no sols és la meva professió, sinó també la meva passió. El meu enfocament educatiu es centra en la combinació de la tradició musical amb les noves tecnologies i recursos digitals. Actualment, em trobo desenvolupant junt amb el meu company Toni Vila, la Competència Digital de Centre (CDC).

En el temps he descobert una nova fascinació per l’ús de les eines digitals en l’aula i així crec en la importància de l’evolució constant de l’ensenyament. Junt amb el company Toni Vila hem desenvolupat cursos on compartim aquest coneixement amb altres professionals com tu. Et conduirem a través d’un viatge emocionant pel món digital docent, mostrant-te eines i recursos que poden transformar la manera com enfoques l’ensenyament.

Apunta’t, gaudeix i descobreix noves portes d’aprenentatge i inspiració digital a l’aula.
Ens veiem a l’aula virtual!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies