Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 20 de Abril del 2024

DIA: 17 de desembre de 2023

HORARI: De 10 a 14:30h

LLOC: Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

ORGANITZA: Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

Les jornades tecnològiques són una plataforma excepcional per a la promoció de l‘educació i la innovació. Aquestes jornades ofereixen una oportunitat única per a explorar les últimes tendències tecnològiques i com poden ser integrades de manera efectiva en l’entorn educatiu i personal i en la promoció de la innovació.

Des del punt de vista de l’educació, aquestes jornades permeten a les persones educadores i estudiants estar al corrent de les noves eines i recursos disponibles, així com la reflexió i cura dels bons usos. Això no només millora la qualitat de l’ensenyament, sinó que també prepara per a un futur que està cada vegada més impulsat per la tecnologia, un futur que és ara, tal com es manifesta en el mateix eslògan de jornada Futurama, futur d’avui.

Acte hem volgut recolzar aquesta iniciativa a la que us convidem a participar i descobrir, en persona, les nostres maletes pedagògiques i les activitats que es poden fer amb elles dins de les aules.

Els tallers que oferirem són els següents:

  1. Observació del Sol i de l’univers. Activitat d’observació proposada per ACTE i Joan Pala del Grup Astronomia de Calella.
  2. Scratch Jr Tactile. Roger Olivella -Sistema THEAD, per jugar, aprendre i desenvolupar les activitats del pensament computacional.
  3. Joc Inclusiu, joguines adaptades. Laia Bardes ESAAC-Baix Cost. Crea i recicla joguines per a tots i totes.
  4. Matemàtiques manipulatives. Jocs proporcionats per ACTE per tocar les matemàtiques.
  5. Rastres de vida. Investiga i descobreix els animals que ens envolten amb aquesta proposta d’ACTE, Sangha Animals i Centre Veterinari Sant Cebrià.
  6. Història dels videojocs. Recorregut interactiu a càrrec d’ACTE.
  7.  Crea, experimenta i construeix jocs. Proporcionat per ACTE.
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies