Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024
docents Nerea Montaño
DATA" Data: 8 d’abril del 2024
HORA Hora: 17:45-18:30h
LLOC Lloc: En línia

💻Presentació:  Aquí

cretificat  Asistir a aquest activitat online pot acreditar un certificat de formació reconeguda pel Departament d’Educació

Estem encantats de convidar-vos a una trobada especial dedicada a explorar els secrets dels connectors textuals. És el moment perfecte per ampliar els vostres coneixements i dominar aquest aspecte clau de l’expressió escrita en català.

 

Què pot esperar-se d’aquesta trobada:

📝 Anàlisi de barbarismes: Examinarem diversos exemples de barbarismes i treballarem  la seva correcció i ús adequat en el context lingüístic.

🔍 Estudi de pronoms febles: Profunditzarem en els pronoms febles, revisant-ne les regles d’ús i practicant-ne la correcta aplicació en la construcció de diverses oracions.

🤔 Altres recursos lingüístics: A més a més, dels barbarismes i pronoms febles, explorarem d’altres recursos lingüístics rellevants per al perfeccionament de la nostra expressió escrita i oral.

 

RECORDATORIS:

 

✍️ Formació contínua:

Al maig: Reflexió lingüística

 

💬Podràs plantejar dubtes  per correu electrònic que respondrem individualment durant les sessions

🎉 Gratuït per a tothom: Això és molt emocionant! Aquesta fantàstica oportunitat de preparació és totalment gratuïta per a tots, però els socis d’ACTE a partir del mes de gener tindran encara més recursos al Moodle, per ser soci tindràs dret a aquesta oportunitat. No és increïble? 😄

📜 Curs de 30h reconegut: I a més a més, aquí tenim un regal extra! Quan superis la part avaluativa, podrà acreditar  un curs de 30 hores reconegut pel Departament d’Educació. És com matar dos pardals d’un cop de roc.

 

Inscripció

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies