Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Connecta, aprèn i creix!

Ja saps què significa l’estiu: temps lliure, relax, i… per què no? Una oportunitat perfecta per enriquir-te amb coneixements nous: per connectar, aprendre i crèixer! A l’Escola d’estiu d’ACTE, tenim una proposta irresistible per a tu.

Dues opcions, un mateix destí: l’aprenentatge divertit!

T’ofertem dues ocasions perfectes per donar vida als teus estius:

  • Del 1 al 15 de juliol
  • Del 15 al 30 d’agost

Aprofita aquestes dates i transforma el teu estiu en una experiència educativa inoblidable!

Una experiència educativa avalada pel Departament d’Educació

Amb més de 20 anys de subvenció pel Departament d’Educació, l’Escola d’estiu d’ACTE té el reconeixement necessari per garantir-te una formació de qualitat. A més a més, els cursos queden incorporats al Registre de certificats del Departament d’Educació, facilitant la teva acreditació sense complicacions!

Soci o sòcia?

Si et fas soci/a d’ACTE, tens accés a dos cursos online de 30 hores cadascun, sumant un total de 60 hores de formació a l’Escola d’estiu reconeguts pel Departament d’Educació. I… això no és tot! Fem activitats durant tot l’any!

Preus que s’adapten a tu

La nostra missió és fer accessible la formació per a tothom. És per això que hem ajustat les quotes d’inscripció:

  • Només 80€ si et fas soci/a d’ACTE per primera vegada,
  • 40€ si ets soci/a d’estiu (juliol i agost) i
  • 70€ si ja ets soci/a d’ACTE d’altres anys o pertanys a un MRP.

Aquesta quota inclou no només els cursos, sinó també el dret a participar, sense cost, en les nostres activitats i altres beneficis reservats als socis d’ACTE!

Descomptes exclusius per als col·laboradors de la nostra comunitat

Col·labora amb nosaltres en les nostres campanyes de difusió i aprofita descomptes exclusius per a les teves inscripcions!

Estigues pendent de les nostres xarxes socials.

No t’ho pensis més! Les places volen!

Assegura la teva plaça a l’Escola d’estiu d’ACTE i comença a viure un estiu ple de connexions, aprenentatge i creixement!

Vols contactar amb nosaltres?

Correu electrònic: escolaestiu@acte.cat
Telèfon i WhatsApp: 628 84 39 87 (de 17:00 a 20:00)
Amb el suport del Conseller d’Educació, tenim tot el que necessitem per oferir-te l’estiu educatiu dels teus somnis! Suma-t’hi ara i comença a construir el teu futur brillant!

 

Cursos d’estiu

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies