Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024

SOM TECNOLÒGICS, ANEM ENDAVANT!
Hem tingut un dels cursos més complicats que possiblement haurem viscut, però també un dels cursos que més ens ha permès reflexionar i debatre sobre el moment educatiu i social. Fins fa pocs dies, la tecnologia era quelcom que ens feia por, era la gran desconeguda per a la majoria de nosaltres, però ha quedat demostrat que no només som capaços, sinó que n’hem sabut fer un molt bon ús i això ens ha permès estar ben a prop tot i la distància. Per això, ACTE aposta per seguir endavant! Perquè el fet de ser mestres mai no s’atura. Enguany vindrem amb nous cursos, nous espais de debat, i nous recursos que ens ajudin a no quedar-nos en el passat i ens ajudin a caminar cap a un futur engrescador.
Aquí tenim la proposta formativa de la 22a edició de l’escola d’estiu d’Acte, on ser tecnològics ens permetrà unir-nos amb professionals d’arreu del país. Amb propostes per la primera quinzena de juliol i la darrera quinzena d’agost.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies