Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024

ElbaHola em dic Elba, els meus primers estudis universitaris van ser graduar-me en informàtica, desprès vaig estudiar psicologia i terapia-gestalt.

Ara treballo com a psicologa, terapeuta i docent en Gestalt Barcelonai em dedico a l’acompanyament terapèutic individual i grupal.
He fet la formació en Eneagrama per complementar el coneixement sobre mi mateixa, qui m’envolta i poder acompanyar també amb aquesta eina.

M’agrada participar en aquest àmbit educatiu que pot tenir gran repercussió per anar aconseguint tenir una societat i individus més saludables.

Crec que en aquests darrers anys s’ha avançat en l’àmbit de la consciència, l’educació emocional i la salut holística, i m’agrada continuar en aquesta labor d’educar per obrir el cor i d’acompanyar per viure en un equilibri funcional y feliç.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies