Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Google Drive et permet pujar i emmagatzemar arxius al núvol. Disposes de 1GB d’emmagatzematge per a arxius que no són de format Google Docs, això és per a arxius PDF,  Microsoft Word, etc. Per a arxius de format Google Docs, els que creïs a través de la interfície, l’espai és il·limitat.

Pots pujar tants arxius com carpetes, des de documents fins a imatges o vídeos. A continuació, t’indiquem algunes de les accions que pots dur a terme quan pugis arxius o carpetes a Google Drive:

  • Accedir als teus arxius i carpetes des de qualsevol ordinador.
  • Compartir arxius i carpetes amb companys de feina, amics i familiars
  • Convertir arxius al format de Documents de Google i col·laborar en línia amb altres usuaris
  • Pujar fotos i vídeos que vulguis veure o compartir.

Com pujar un document

Per pujar un document, fes clic a Penja, al costat del botó Crear:

Després selecciona Arxiu o Carpeta, en funció del que vulguis. Com pots observar, aquí se t’indica l’espai d’emmagatzematge que resta disponible, per al qual compten només els arxius que NO són de format Google Docs:

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies