Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

Fa més de 30 anys que treballo en educació molt implicada en tot el que la cultura digital, he treballat amb alumnat de primària i secundària, i  amb docents.

Per mi es així…com diu…R. Wagner “com que el coneixement és a l’abast de tothom a través de qualsevol aparell connectat a internet, ja no és tan important el que saps com el que pots fer amb el que saps.

  • Es important dotar-nos com a docents de les eines digitals i dotar a l’alumnat. Però més important es saber que fem tard, cal preguntar a l’IA que no sap fer i llavors sabrem on comença la tasca del docent.

Des de fa uns quants anys, sóc membre d’ ACTE, on participo en les Activitats de formació que s’ofereixen des de l’Àmbit Virtual de l’Escola d’Estiu, i imparteixo els cursos següents:

En realitat es un sol curs on trobes 10 mòduls i si només fas 5 mòduls a la teva elecció, tindres un curs de 30h. però  si fas els 10 mòduls tindres dos cursos de 30h que amb una certificació per part de la direcció del teu centrede certificant que has fet la implementació et donaria dret al certificat B1 o B2.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies