Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 15 de Març del 2023

Fa més de 30 anys que treballo en educació molt implicada en tot el que la cultura digital, he treballat amb alumnat de primària i secundària, i  amb docents.

Per mi es així…com diu…R. Wagner “com que el coneixement és a l’abast de tothom a través de qualsevol aparell connectat a internet, ja no és tan important el que saps com el que pots fer amb el que saps.

  • Es important fer els aprenentatges per competències i cal dotar-nos com a docents de les eines digitals i dotar a l’alumnat.

Des de fa uns quants anys, sóc membre d’ ACTE, on participo en les Activitats de formació que s’ofereixen des de l’Àmbit Virtual de l’Escola d’Estiu, i imparteixo els cursos següents:

  • Treballem les eines educatives de Google amb el Classroom
  • Millorant la meva competència digital curs de 30h i curs de 60h
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies