Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

La meva formació inicial és llicenciada en Belles Arts i Tècnica superior en pintures aplicades al  mur. Faig aquesta apreciació perquè en els trenta-set anys que he estat de docent a secundària m’he anat formant per cobrir necessitats i he acabat sent mediadora escolar, especialista en Aules obertes, formadora de formadors en Educació emocional i resolució positiva de conflictes, especialista en treball per projectes, defensora del concepte d’intel·ligències múltiples i… em confesso SUPERFRIKI de les anomenades Noves Tecnologies (que aviat algunes d’elles, ja seran velles) aplicades a la creació d’imatges siguin fixes o en moviment i a l’entorn educatiu. Acabo aquesta introducció amb una darrera confessió: m’encanten els jocs tipus escape room, com a eina que compagina enigmes, la vivència, la imaginació, la fantasia… Sempre que puc intento crear gamificacions per donar a conèixer o aplicar continguts i també participar jo mateixa en algun.

La tecnologia ha facilitat, i alhora modificat molt, la feina de creació i, actualment, la IA serà un nou punt d’inflexió en el coneixement, hem de ser persones preparades, actualitzades i hem de continuar fomentant la creativitat i l’esperit crític. Crec, fermament, en l’educació artística com a vehicle de coneixement i que el coneixement no arriba si el desig no el convoca, per tant, FOMENTEM EL DESIG!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies