Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

 • ACTE - Facebook
 • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

Des d’ACTE continuem dissenyant activitats per aquests dies de la quarentena amb la voluntat de fer-la més amena iq ue tots en puguem treure profit. Les activitats de la setmana són aquestes:

 • Dissabte, 27 de març del 2020: Entrevistem a l’Ale Bausa. Directe a Instagram d’Acte.
 • Dilluns, 30 de març del 2020 a les 12h: “Google Forms” amb en Joaquim Fonoll a través de Zoom. Cal insricipció prèvia, activitat gratuïta.
 • Dimarts, 31 de març del 2020 a les 12h: “Robòtica” amb la Rocio Lara. A través de Zoom. Cal insricipció prèvia, activitat gratuïta.
 • Dimecres, 1 d’abril del 2020 a les 12h: “Scratch, fem un joc” amb en Joaquim Fonoll. A través de Zoom. Cal insricipció prèvia, activitat gratuïta.
 • Dijous, 2 d’abril del 2020 a les 12h::  “Eines de Google II” amb l’Helena Batlle. A través de Zoom. Cal insricipció prèvia, activitat gratuïta.
 • Divendres, 3 d’abril del 2020 a les 12h: “Eines de Google II” amb l’Helena Batlle. A través de Zoom. Cal insricipció prèvia, activitat gratuïta.

 • Dissabte, 27 de març del 2020 a les 11h, entrevistem a l’Ale Bausa. Directe a Instagram d’ACTE.
  La gestió dels mitjans de comunicació. Una forma d’entendre i interpretar el món. Ens aquests moment de tanta incertesa pels adults, imaginem que pels infants deu ser com veure una pel.lícula de ciència ficció. Com gestionar la informació i com transmetre-la a les nostres filles i fills, és el que pretenem desxifrar amb l’entrevista aquesta entrevista.
 • Dilluns, 30 de març del 2020 a les 12h, “Google Forms” amb en Joaquim Fonoll. A través de Zoom.
  Els formularis són una eina eficaç per recollir informacions de manera organitzada. Google té un servei de Formularis molt potent que podem utilitzar per diferents utilitats com de contacte, enquestes d’opinió, exàmens, serveis de reserva o gamificacions com Scape Room, entre d’altres. Ens els formularis Google, a més a més de les moltes opcions que podem accedir pels menús i submenús, disposem també dels complements i d’una Api de programació. En aquest taller explorarem les opcions menys conegudes dels Formularis Google i ens iniciarem en la seva programació.

 • Dimarts, 31 de març del 2020 a les 12h, “Robòtica” amb la Rocio Lara. A través de Zoom.
  Presentació de 2 programaris que ens permeten continuar treballant  a distància experiències de programació amb els robots virtuals de Codey-Rocky i m-Bot. Si no els coneixeu i no heu provat mai de programar un robot, aquesta activitat també pot ser un bon punt de partida per a iniciar-se en aquest camp. Farem un parell d’exemples senzills per tal d’entendre la dinàmica dels programaris i que després pugueu explorar-los lliurement a casa.

 • Dimecres, 1 d’abril del 2020 a les 12h, “Scratch, fem un joc” amb en Joaquim Fonoll. A través de Zoom.

  Un joc és molt més que un programa d’ordinador. Hi ha una història, uns gràfics, uns personatges, un repte i fins i tot una recerca documental.
  Amb Scratch, es poden dissenyar jocs de moltes tipologies: d’acció, d’estratègia d’habilitat, de simulació d’esports, d’aventures, etc.
  En aquest taller explicarem les rutines bàsiques de programació que necessitem per crear un joc: moure els personatges, canvia de pantalla, tocar objectes i personatges, acumular punts…
  Per després quedarà la part més creativa que farà que el joc sigui veritablement interessant.
 • Dijous, 2 d’abril del 2020 a les 12h, “Eines de Google I” amb l’Helena Batlle. A través de Zoom.
  Coneixerem l’univers de Google en general i veurem les eines  més comunes de les quals en podem treure profit.

 • Divendres, 3 d’abril del 2020 a les 12h, “Eines de Google II” amb l’Helena Batlle. A través de Zoom.
  Coneixerem eines poc vistes de Google i trucs per optimitzar la feina.

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies