Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024

 L’adolescència és una etapa d’impàs entre la infantesa i el món adult. Una època de transformació que comporta un trencament i el qüestionament sobre “Qui soc?” i “Cap a on vull anar?”. Per l’adolescent és un moment de crisis i de creixement en profunditat.
Per ell@s és una necessitat essencial tobar un espai de contenció i d’acompanyament emocional que professorat i pares i mares hem de ser capaços de crear.

És per això que us convido a aquesta xerrada, on parlarem sobre l’adolescència del segle XXI i de quina manera podem abordar i treballar, conjuntament, tot l’entramat emocional amb què conviuen internament i externament.

Treballarem emoció i necessitat, i us ensenyaré alguns recursos per poder-los introduir a les aules. Finalment, també hi haurà un espai de debat, de precs i preguntes per resoldre dubtes.

 Ponent: Sigrid Fadrique
Dia i hora de l’activitat: Dimecres 29 de març a les 18h.

 

acte.cat/inscripcio

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies