Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 01 de Maig del 2024
docents Mireia Valdés
DATA" Data: 4 d’abril del 2024
HORA Hora: 18h
LLOC Lloc: Online

💻Presentació: Properament aquí.

cretificat  Asistir a aquest activitat online pot acreditar un certificat de formació reconeguda pel Departament d’Educació

🤖 QUÈ T’OFERIM?

El treball de la coeducació i de la igualtat de gènere s’ha de començar des de ben petits. Les creences socials respecte aquests temes marquen les societats adultes i en els centres educatius són un espai idoni per impulsar projectes d’impacte social.
Des d’ACTE, proposem una trobada amb la Mireia Valdés, que ens parlarà delProjecte LIS, un programa educatiu de coeducació destinat a infants i a joves de 3 a 18 anys que s’està implementant en escoles de 5 països.

L’objectiu del projecte és formar el professorat i acompanyar-lo en la implementació d’un material didàctic específic i una metodologia concreta per al seu alumnat.
El Projecte LIS és una iniciativa educativa que acompanyarà infants i joves durant 15 anys de la seva vida, amb l’objectiu que esdevinguin adults respectuosos i amb una visió d’igualtat de gènere.
Sens dubte, cal exprimir les possibilitats que té l’escola per transformar i millorar la societat!

🌟 NO T’HO PERDIS:
Aquesta xerrada pot canviar la manera com t’acostes a l’educació. No deixis passar aquesta oportunitat de descobrir el futur!

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies