Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dilluns 06 de Maig del 2024
docents Nerea Montaño
DATA" Data: 19 de febrer del 2024
HORA Hora: 17:45-18:30h
LLOC Lloc: Online

💻Presentació: Aquí.

cretificat  Asistir a aquest activitat online pot acreditar un certificat de formació reconeguda pel Departament d’Educació

Aquest mes, ens centrem en la millora de les habilitats d’expressió escrita per preparar-nos per a la prova d’obtenció del Certificat C2 de català. Durant aquest taller, posarem l’accent en el desenvolupament del text expositiu, oferint diverses activitats per ajudar-vos a abordar amb èxit aquesta prova.

L’expressió escrita expositiva implica la transmissió d’informació clara i concisa.

Què inclourà aquest taller?

📝 Dominar les tècniques expositives: Aprofundirem en les estratègies clau per organitzar i presentar informació d’una manera lògica i estructurada.

🤔 Desenvolupar la claredat i precisió: Treballarem en la millora de la capacitat de comunicar idees de manera clara i precisa, utilitzant un llenguatge adequat.

🌐 Crear una comunitat d’aprenentatge: Establirem una plataforma online on els participants podran compartir coneixements, intercanviar idees i donar feedback, creant així un entorn col·laboratiu per al creixement mutu en les habilitats d’expressió escrita.

Aquest taller  forma part del Grup de treball examen Català Nivell C que t’acompanyarà a presentar-te a l’examen i obtenir el certificat.

 

RECORDATORIS:
✍️ Formació contínua:
Al març: Connectors
A l’abril: Reflexió lingüística
Al maig: Reflexió lingüística
💬Podràs plantejar dubtes  per correu electrònic que respondrem individualment durant les sessions
🎉 Gratuït per a tothom: Això és molt emocionant! Aquesta fantàstica oportunitat de preparació és totalment gratuïta per a tots, però els socis d’ACTE a partir del mes de gener tindran encara més recursos al Moodle, per ser soci tindràs dret a aquesta oportunitat. No és increïble? 😄

📜 Curs de 30h reconegut: I a més a més, aquí tenim un regal extra! Quan superis la part avaluativa, podrà acreditar  un curs de 30 hores reconegut pel Departament d’Educació. És com matar dos pardals d’un cop de roc.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies