Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 01 de Desembre del 2023

Ponent: Roger Olivella -Sistema HEAD
Dia: Dimarts 26 de setembre 2023
Hora: 18h online

Scratch Jr Tactile és un nou recurs educatiu, que consta de blocs de programació tàctils dissenyats per encaixar com a peces d’un trencaclosques i permet treballar el pensament computacional de forma desendollada.
Aquest material tangible, ideat per a ser utilitzat tant prèviament com de manera paral·lela a ScratchJr , ha estat desenvolupat seguint els principis del Disseny Universal de l’Aprenentatge, amb l’objectiu que tots els estudiants puguin aprendre de manera inclusiva.
Scratch Jr Tactile, un projecte Open Source sota llicència Creative Commons desenvolupat per Sistema THEAD en col·laboració amb la Fundació Scratch del MIT Media Lab de Boston, així com amb la participació de nombroses escoles i organitzacions de Barcelona.
Els seus dissenys en 3D i 2D, disponibles de manera gratuïta, permet que es puguin crear fent servir tecnologies de fabricació digital. Pot ser un projecte STEAM o ApS a secundària on l’alumnat pot fabricar els kits i donar-los a centres d’infantil, primària, educació especial o altres entitats.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies
A %d bloguers els agrada això: