Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 17 de Març del 2023

Drogues: una caixa d’eines per prevenir i reparar

, ,
Drogues un caixa d'eines

Professor: Carles Sedó
Col·laboració amb SAO

El tractament habitual que es fa del tema de les drogues des de molts entorns professionals es fonamenta sovint en la moral i en pressupòsits que poc tenen amb la realitat. D’altra banda la informació que es troba al carrer i a la festa sobre les drogues tenen un halo de prestigi i fama que tampoc ajuda. En aquesta formació es tractarà de la intervenció educativa del tema de les drogues des d’un model que empra informació rigorosa i cerca la pròpia responsabilitat un cop decidit el què i el com.

Objectius

  • Reflexionar sobre el model que amaguen les diferents actuacions pel que fa a les drogues.
  • Diferenciar les diferents substàncies en funció de les seves característiques, les pautes d’ús més freqüents i les problemàtiques associades.
  • Situar els consums de drogues en funció dels seus contextos, siguin aquests lligats al treball o l’estudi, o el lleure.

Continguts

  1. Models d’intervenció sobre drogues: del digues no a l’educació en el consum.
  2. Educació en l’ús de les drogues
  3. Usos de diferents drogues i conductes problemàtiques associades.
  4. Intervenció amb diferents poblacions de les escoles de persones adultes: joves a qui agrada la golferia, gent gran amb usos diaris de drogues, m/pares preocupats pel consum d’altres.
Skills

Posted on

14 maig, 2022

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies