Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 19 de Abril del 2024

Didàctica de la llengua anglesa per a joves i adults

, ,

Professora: Elen Evans

Col·laboració amb SAO

AQUEST CURS S’IMPARTIRÀ EN LLENGUA ANGLESA

Aquest curs de capacitació té com a objectiu millorar les seves habilitats de comunicació escrita en anglès. Y per això plantejarà activitat que impliquin la seva pràctica. A partir d’aquesta idea, el curs ofereix dues línies diferents de treball. D’una banda, farem activitats d’interacció basats en habilitats d’escoltar i parlar. D’altra banda, a través dels materials de mètode de llibres tradicionals, analitzarem com podem utilitzar els exercicis de gramàtica, els de vocabulari, pronunciació individuals, i entonació. També treballarem a partir d’eines de la xarxa com d’aplicació, com ara Facebook, Skype, Google Docs i Moodle per a l’ensenyament. Aquests temes i aquests recursos proporcionaran idees per fer les seves classes més productives i agradables.  

Objectius

  • Practicar l’anglès i millorar les competències de comunicació dels docents.
  • Conèixer diferents experiències didàctiques de l’aprenentatge de l’anglès.
  • Practicar i profunditzar en l’us d’eines telemàtiques per l’auto aprenentatges i per l’us didàctic a l’aula.
  • Impulsar uns processos d’ensenyament-aprenentatge que dinamitzin la comunicació una eficaç a l’aula i en altres contextos dels estudiants.
  • Conèixer instruments per fer les classes d’anglès més dinàmiques i agradables perquè els alumnes puguin utilitzar les competències lingüístiques en la vida quotidiana.  

Continguts

  1. Tècniques d’ensenyament, recursos e idees per la docència com ara el rol del professor i l’estudiant, l’organització de la seqüència didàctica oles pràctiques innovadores.
  2. Aplicació d’eines com ara el Facebook, l’Skype, el Google Docs i el Moodle per a l’ensenyament.
  3. Presentació de material didàctics innovadors Estudi de estratègies per la correcció dels errors.

Metodologia

Aquest curs s’impartirà en llengua anglesa

Skills

Posted on

14 maig, 2022

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies