Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 13 de Abril del 2024

Ara toca cuidar-nos! Gaudeix del poder de la creativitat

Docents Mònica Torra, Lourdes Busquets,Kike Cuadros, Laia Forcadell i Ferran Herrera,
Curs presencial a  Centre Cívic Nord – Igualada
Dies 3,4,5 i 6 de juliol a les  16:00h a 19:30h
Curs en col·laboració amb el Grup de Mestres de l’Anoia

Cada vegada és més evident que per ser un bon docent no només necessitem coneixements teòrics, sinó també es requereix la capacitat d’engrescar l’alumnat i comprendre les seves preferències i habilitats. El docent esdevé la persona que vehicularà l’interès i les capacitats de l’alumnat vers l’aprenentatge.

Aquest curs té com a objectiu proporcionar un conjunt i d’activitats que ajudin a millorar les habilitats docents i adquirir eines imprescindibles per al seu benestar emocional i eficàcia professional.

Gaudirem d’una sessió de contes gràcies a la Mònica Torra, apassionada de la narració oral. Sota les mans de la Lourdes Busquets experimentarem amb l’art i el treball col·lectiu tot fent dinàmiques per “despertar” la creativitat. Després, amb el Kike Cuadros, al capdavant de Percuriositat, gaudirem del ritme tenint present les emocions que ens apareixen, per tal d’expressar-nos mitjançant el moviment i la percussió corporal. També hi haurà un moment per connectar amb la nostra capacitat natural de riure i divertir-nos, alliberant l’estrès, a través del joc, música i moviment, amb la Laia Forcadell. En Ferran Herrera, mitjançant el joc, farem un tast teatral a través de l’expressió corporal. I per últim, sota les mans del Joan Valentí gaudirem de la representació teatral de “La primera i les Mestres de la República”, un espectacle que homenatja a la Primera alcaldessa de Catalunya: Nativitat Yarza, a les Mestres de la República i a les primeres a trencar barreres!

I amb tots aquests tastets de creativitat, tot experimentant amb l’art, explorant els contes, el ritme i l’expressió corporal treballarem la imaginació i creativitat així com l’estímul del cos i dels sentits.

Informació complerta (dates, horaris i ubicació fent clic aquí.

Skills

Posted on

7 maig, 2023

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies