Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dilluns 02 de Octubre del 2023

Ponent: Sergi Cardona
Dia: Dimecres 18 d’octubre 2023
Hora: 18h online

El món dels videojocs és un projecte codissenyat entre el Centre Cívic Jardins de la Pau i l’Escola Jacint Verdaguer entorn la cultura del videojoc, que va néixer el curs 2021-2022.. Aquest projecte col·laboratiu acompanya als infants a descobrir què són els videojocs i els ensenya a desenvolupar els seus propis videojocs amb el programari Scratch.

L’objectiu principal del projecte és promoure la cultura del videojoc com a eina de comunicació i d’aprenentatge lúdic, creatiu i conscient; alhora que es dona a conèixer el videojoc com a una eina per vehicular reflexions crítiques sobre diversos temes.

Els videojocs no són tan sols un exercici de programació o un entreteniment. El videojocs són una forma de  narració digital interactiva, un producte cultural de primer ordre en aquesta societat digital del segle XXI

Amb aquest projecte l’alumnat aprèn què són els videojocs i quin ús tenen: coneixen la seva història, quines tipologies i gèneres hi ha, quin és el públic al qual es dirigeixen,  etc. La proposta de treball se centra a crear el seu propi videojoc i d’aquesta manera l’alumnat també aprèn a expressar les seves idees a través del llenguatge de programació en Scratch.

acte.cat/inscripcio

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies
A %d bloguers els agrada això: